Mini Cart

Avocat executari silite Bucuresti

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat executari silite Bucuresti

Dreptul muncii este definit ca ramura sistemului de drept, alcatuita din ansamblul normelor juridice ce reglementeaza relatiile individuale si colective de munca. Alaturi de ele sunt integrate si atributiile organizatiilor sindicale si patronale, conflicte de munca si controlul aplicarii legislatiei muncii. Legislatia muncii defineste drepturile si obligatiile lucratorilor, cat si ale angajatilor.

Dreptul la munca este protejat prin lege, la fel si obligatiile pe care le are un angajator, dar si un angajat. Exista o multime de conflicte sau litigii care pot aparea intre partile angajator – angajat, nerespectarea lor sau incapacitatea de a oferi dreptul la munca. Legea care are in vedere prestarea de munca si servicii este complexa, iar pentru a o intelege, ori pentru a va putea apara dreptul la munca, aveti nevoie de un avocat.

Un avocat dreptul muncii este absolut necesar atunci cand va confruntati cu situatii dificile in care acesta nu este luat in considerare, ori este incalcat. Va oferim consultanta si servicii complete pentru nevoile dumneavoastra, astfel incat sa puteti beneficia de o buna aparare a drepturilor si liberatilor. Echipa noastra va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare si detalii privind dreptul muncii. Ne puteti contacta la numarul de telefon pentru a discuta toate aspectele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat executari silite Bucuresti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!