Mini Cart

Avocat brevet de inventie

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Brevet de inventie – Avocat brevete de inventii Bucuresti

Brevetul de inventie este reprezentat de un document prin care se acorda drepturi exclusive de catre o tara unui inventator sau unui imputernicit al inventatorului pentru o perioada de timp fixa, in schimbul divulgarii inventiei. Legea spune ca dreptul la brevet de inventie apartine inventatorului sau succesorului sau in drepturi.

De asemenea, daca inventia a fost creata de mai multi inventatori, fiecare dintre ei are calitatea de coautor al inventiei. In acest fel, dreptul la breventul de inventie apartine in comun lor. Exista cazuri in care mai multe persoane au creat aceeasi inventie, independent una de cealalta, dreptul la brevet apartine celei care a depus cererea mai veche.

Exista lege pentru brevetul de inventie, fapt pentru care daca va aflati in postura de coautor sau de autor independent, pentru a demonstra acest lucru aveti nevoie de un avocat. Un avocat pentru brevet de inventie va exercita asupra cazului dumneavoastra toate drepturile, alaturi de dovezi (daca exista) despre modul in care s-a desfasurat inventia.

Brevetul de inventie poate fi un act solicitat si de catre un angajat, unde inventatorul poate fi unitatea in care isi desfasoara activitatea sau angajatul in sine. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste aspecte, va invitam sa ne contactati, cat si pentru a solicita ajutorul unui avocat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat brevet de inventie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!