Mini Cart

Avocat uzucapiune Bucuresti

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat uzucapiune Bucuresti

Dreptul de proprietate asupra unui imobil poate fi inscris in cartea funciara in termenul uzucapiunii in folosul celui ce l-a posedat timp de 10 ani, in cazul in care: proprietarul inscris in cartea funciara a decedar sau si-a incetat existenta, a fost inscrisa in cartea funciara declaratia de renuntare la proprietate, imobilul nu era inscris in nicio carte funciara.

In toate cazurile, cel ce este uzucapant poate dobandi dreptul doar daca si-a inregistrat cererea de inscriere in cartea funciara inainte ca o terta persoans sa isi fi inregistrat propria cerere de inscriere a dreptului in folosul sau, pe baza unei cauze legitime, in cursul sau dupa implinirea termenului de uzucapiune.

Un avocat uzucapiune este necesar pentru a va apara drepturile si libertatile in fata instantei, atunci cand doriti sa luati asupra dumneavoastra un imobil in conditiile mendionate mai sus. Legea care priveste uzucapiunea este mai ampla, iar un avocat care sa va indrume catre cele mai bune decizii este absolut necesar in aceasta situatie. Va oferim serviciile noastre de avocatura, unde puteti apela la ajutorul nostru pentru situatiile de acest tip. Ne puteti contacta la numarul de telefon, iar pe tot parcursul procesului avocatul va va oferi tot sprijinul necesar.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat uzucapiune Bucuresti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!