Mini Cart

Avocat retrocedari Bucuresti

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat retrocedari Bucuresti

Retrocedarea unor terenuri si constructii reprezinta restituirea persoanei indreptatite a acestor terenuri sau constructii, care a fost numita prin decizie sau dispozitie motivata a organelor de conducere ale unitatii detinatoare. In cazul in care un teren sau o constructie a fost preluata in mod abuzit de catre altcineva in afara persoanei indreptatite, acesteia i se vor restitui.

Daca va aflati intr-o situatie de acest gen, unde terenurile si constructiile pe care dumneavoastra ar trebui sa le detineti din punct de vedere legal, iar alte persoane le detin in mod abuziv, va punem la dispozitie un avocat retrocedari pentru nevoile dumneavoastra. Acesta va urmari indeaproape toate circumstantele si toate prevederile legale pentru ca terenul sau constructia respectiva sa revina in posesia dumneavoastra.

Un avocat retrocedari este mai mult decat necesar intr-un astfel de caz, deoarece legea care priveste retrocedarile este destul de variata. Prevederile sunt aplicabile in anumite situatii si exista deseori cazuri in care persoanele indreptatite sunt altele decat cele stabilite anterior.

In aceasta situatie intervine un avocat specializat, care va poate reda drepturile asupra terenului sau constructiei in cauza. Va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare, cat si cu servicii potrivite nevoilor dumneavoastra. Ne puteti contacta la numarul de telefon pentru a discua pe larg situatia dvs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat retrocedari Bucuresti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!