Mini Cart

Avocat trafic de minori

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat trafic de minori

Traficul de minori este din pacate o mare problema la noi in tara. Tot mai multi minori trec printr-o astfel de situatie, ori unul dintre parinti este perceput gresit de catre celalalt atunci cand se afla in procesul de divort. Recrutarea, transportarea, adapostirea sau primirea unui minor in scopul exploatarii acestuia se pedepseste cu inchisoarea de la 3 la 10 ani, cat si interzicerea unor drepturi.

De asemenea, consimtamantul persoanei ce se afla de partea victimei traficului nu constituie o cauza justificativa. Acuzarea in acest sens necesita un avocat bine pregatit, care sa formuleze o aparare cat mai benefica in fata instantei. Va oferim servicii de inalta calitate si avocati cu experienta pentru a va ajuta in procesul dumneavoastra in acest sens. Aveti posibilitatea de a discuta cu avocatul pe toata durata procesului si de a-i furniza toate informatiile despre acest subiect.

Un avocat bine instruit si pregatit are capacitatea de a obtine cel mai bun rezultat in fata judecatorilor. In acest sens, va punem la dispozitie posibilitatea de a contacta un avocat eficient, care sa va ofere informatiile necesare pentru aceasta infractiune. Puteti discuta la telefon sau prin e-mail si sa solicitati astfel de servicii, pentru a avea alaturi o persoana profesionista in aceasta speta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat trafic de minori”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!