Mini Cart

Avocat custodie comuna copii minori

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat custodie comuna copii minori

Este foarte important ca un copil sa isi petreaca toate momentele copilariei alaturi de ambii parinti. Chiar daca nu va mai intelegeti cu partenerul si ati decis sa va separati, divortul nu trebuie sa afecteze si copii minori.

Cu ajutorul unui avocat potrivit, puteti avea custodie comuna. Acest lucru este de foarte multe ori evitat de catre unul dintre parinti, din varii motive. De cele mai multe ori, custodia comuna este pierduta din cauza unei reprezentante ineficiente in fata judecatorului. In acest caz, daca va aflati intr-o astfel de situatie, va invitam sa discutati cu specialistii nostri.

Dispunem de toate cunostintele necesare si experienta in aceste situatii, pentru a obtine in fata instantei custodia comuna pentru copii minori. Puteti discuta despre situatia in care va aflati, puteti comunica avocatului toate detaliile despre procesul de divort, iar acesta va formula cea mai buna aparare, invocand cele mai bune motive pentru a beneficia custodia comuna.

Totodata, in cazul in care unul dintre parinti nu este demn de acest aspect, puteti solicita si revocarea custodiei comune si obtinerea custodiei totale. Din dorinta de a apara dreptatea, avocatul va va reprezenta demn si drept in fata instantei, pentru a avea cele mai bune conditii pentru copii minori.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat custodie comuna copii minori”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!