Mini Cart

Avocat conducere sub influenta drogurilor

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Conducere sub influenta drogurilor

Codul Penal sactioneaza infractiunea de conducere sub influenta drogurilor cu inchisoare de la 1 la 5 ani sau amenda. Legea care priveste aceasta infractiune are in vedere diferite substante psihoactive ce vizeaza drogurile clasice, cat si substantele psihotrope si stupefiante. Detectarea se face prin testarea conducatorului prin Drugtest, cat si prin prelevarea probei de sange si de urina la INML sau dupa cas, la Serviciile de Medicina Legala Judetene.

Daca se constata consumul de droguri, se intocmeste dosar de urmarire penala pentru aceasta infractiune grava. Fie ca s-a produs un accident si doriti sa acuzati o persoana de aceasta infractiune si implicit obtinerea unei pedepse maxime pentru aceasta, ori s-a produs o greseala in dosarul dumneavoastra, va stam la dispozitie cu un avocat eficient pentru infractiunea de conducere sub influenta drogurilor.

Puteti solicita serviciile noastre pentru a discuta despre problema cu care va confruntati. Este esential sa aveti alaturi de dumneavoastra un avocat care sa va reprezinte eficient in fata instantei, indiferent de partea de care va aflati. Acesta va lupta pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, astfel incat rezultatul final sa fie unul cat mai benefic. Ne puteti contacta telefonic pentru a discuta amanuntit si pentru a va oferi cele mai bune indrumari pentru cazul dvs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat conducere sub influenta drogurilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!