Mini Cart

Avocat conducere sub influenta substantelor psihoactive

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Conducere sub influenta substantelor psihoactive

Conducerea pe drumurile publice a unui vechicul de catre o persoana care la momentul prelevarii mostrelor biologice este aflata sub influenta unor substante psihoactive se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani sau cu amenda. De asemenea, pedeapsa se poate majora daca se produce un accident cu victime sau distrugerea de bunuri.

In acest caz, un avocat care sa va reprezinte in instanta este obligatoriu. Atat de partea victimei (daca exista), cat si de partea acuzatului, un avocat specializat in aceasta speta este necesar. Va punem la dispozitie servicii de avocatura complete, pe care le puteti alege pentru problemele in instanta.

Acest tip de infractiune este integrata in categoria celor care se pedepsesc cu inchisoarea. Puteti opta pentru serviciile noastre, astfel incat apararea formulata pentru dumneavoastra sa fie cat mai corecta si mai eficienta din punct de vedere legal. Va vor fi aparate drepturile si libertatile, pentru ca rezultatul final sa fie unul cat mai multumitor.

Puteti discuta cu avocatul indiferent de situatie, specificand toate detaliile despre caz, cat si despre felul in care s-a produs infractiunea. Serviciile noastre sunt disponibile in permanenta, asadar daca aveti vreo nelamurire si vreti sa discutati cu un avocat despre conducerea sub influenta substantelor psihoactive, va stam la dispozitie!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat conducere sub influenta substantelor psihoactive”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!