Mini Cart

Avocat divort cu minori

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat divort cu minori

Divortul reprezinta separarea legala dintre doi soti, care se poate face pe mai multe cai. Indiferent daca exista sau nu copii minori, se poate solicita divortul de catre unul sau ambii parteneri. In functie de varsta copilului, divortul poate fi o parte mai complexa sau mai facila.

Bineinteles, daca divortul nu se realizeaza pe cale amiabila, respectiv la starea civila, atunci instanta va interveni. Chiar si asa, daca exista copii minori, instanta trebuie sa decida in functie de mai multi factori la cine va ramane copilul. Pentru o astfel de situatie, un avocat pentru divort cu minori este absolut esential.

Avocatul are atribuirea de a va apara drepturile si obligatiile morale si legale in fata instantei, cat si de a lupta pentru mentinerea custodiei copilului, precum si obtinerea pensiei alimentare, dupa caz. Va punem la dispozitie servicii complexe in ceea ce priveste divortul cu minori si avocati competenti care sa va reprezinte in fata tribunalului.

Va recomandam sa apelati in timp util la astfel de servicii, pentru a va asigura o buna aparare. Drepturile dumneavoastra sunt prioritatile noastre, asadar va asteptam cu cele mai eficiente servicii! Ne puteti contacta telefonic si putem discuta despre intreaga dumneavoastra situatie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat divort cu minori”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!