Mini Cart

Avocat dreptul familiei Bucuresti

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat dreptul familiei Bucuresti

Dreptul civil este ramura dreptului care reglementeaza relatiile social-patrimoniale si nepatrimoniale ce au fost stabilite intre persoanele fizice si/sau juridice, care se afla pe pozititii de egalitate juridica, chiar cand una dintre parti este statul. Aceasta ramura contine normele juridice, referitoare la raportul juridic, la actul juridic civil, la prescriptia extinctiva, la persoane, familie, bunuri si drepturi reale in general, contracte, mosterniri, obligatii civile, dar si la impactul elementelor de extraneitate asupra relatiilor de acest tip.

Obiectul dreptului civil este format de raporturi ce au o expresie baneasca, respectiv raporturi patrimoniale si nepatrimoniale. Egalitatea partilor este juridica si nu economica in acest caz si nu sunt luate in considerare rasa, etnia, culoarea, nationalitatea, limba, varsta, religia, sexul, ori orientarea sexuala, opinia, convingerile personale, precum si alte situatii similare.

Practic, aveti nevoie de un avocat drept civil atunci cand doriti solutionarea litigiilor social-patrimoniale si nepatrimoniale. Cu alte cuvinte, exista necesitatea unui avocat in drept civil atunci cand va sunt atacate drepturile sau libertatile, cat si contractele, mosternirile sau nu sunt respectate obligatiile civile ale celeilalte parti. Va stam la dispozitie cu mai multe servicii, printre care si dreptul civil, asadar daca va confruntati cu o astfel de situatie, ne puteti contacta la numarul de telefon de pe site.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat dreptul familiei Bucuresti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!