Mini Cart

Avocat conducere sub influenta bauturilor alcoolice

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat conducere sub influenta bauturilor alcoolice

Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana care in momentul prelevarii mostrelor biologice are o imbibatie alcoolica de peste 0.80 g/l alcool pur in sange se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Aceasta infractiune este una grava, iar pedeapsa se poate majora in cazul in care au rezultat accidente sau victime.

Fie ca va aflati de partea acuzatului sau a victimei, necesitatea unui avocat este imediata. Va punem la dispozitie servicii de consultanta platita si avocat pentru solutionara acestei situatii. Un avocat eficient va formula o aparare eficienta pentru dumneavoastra in instanta, iar totodata va va indruma catre cele mai bune decizii.

Imediat ce se savarseste o astfel de infractiune, necesitatea unui avocat este imediata. In acelasi timp, este important sa discutati despre toate aspectele in care s-a produs situatia, pentru ca avocatul sa va furnizeze cele mai bune informatii.

Puteti discuta cu un avocat despre conducerea sub influenta bauturilor alcoolice atat telefonic, cat si prin formularul de contact. Va recomandam sa nu luati nicio decizie care v-ar putea afecta drepturile sau libertatile, cat si integritatea sociala, fara sa consultati sfaturile si serviciile unui avocat bun.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat conducere sub influenta bauturilor alcoolice”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!