Mini Cart

Avocat rapire minori

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat rapire minori – Avocat rapiri copii minori Bucuresti

Fapta functionarului public care nu indeplineste sau o face in mod defectuos un act si prin acest lucru cauzeaza o vatamare a intereselor legale a unei persoane fizice sau juridice constituie abuz in serviciu. Infractiunea se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani.

Tot cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza si fapta functionarului public care in exercitarea atributiilor de serviciu ingradeste exercitatea unui drept al unei persoane sau creeaza pentru ea o situatie de inferioritate pe orice tema. Abuzul in serviciu este o fapta destul de grava, iar pentru apararea in acest sens este necesara prezenta unui avocat specializat pe aceasta speta.

Pe site-ul nostru veti gasi toate informatiile necesare pentru a discuta cu un avocat eficient. Fie ca sunteti victima sau acuzat, in ambele cazuri puteti solicita ajutorul nostru. Avocatul va fi in permanenta alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul procesului, formuland o buna aparare in fata instantei, tinand cont de toate detaliile oferite in proces.

Puteti beneficia de serviciile unui avocat pentru abuz in serviciu in Bucuresti, in permanenta pentru necesitatile dumneavoastra. Un avocat specializat in abuzul in serviciu cunoaste toate aspectele ce trebuie evidentiate in cazul unei astfel de infractiuni, asadar este necesara prezenta puternica a acestuia.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat rapire minori”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!