Mini Cart

Inregistrare marca osim

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Inregistrare marca osim – Marca inregistrata

Dreptul intelectual beneficiaza de o lege care il protejeaza inca din anl 1998. Protectia marcilor se face conform legii, iar in cazul in care o puteti dovedi ca ati fost primul care ati utilizat-o, atunci legea permite sa anulam marca ce a fost inregistrata abuziv.

Exista o multime de cazuri in care o idee este folosita si inregistrata prin diferite mijloace, de catre cei carora nu le apartine. Daca va confruntati cu astfel de litigii in zona de marca, va punem la dispozitie servicii pentru inregistrarea marcii osim. Veti avea parte constant de un avocat ce va fi alaturi de dumneavoastra in obtinerea dreptului intelectual, cat si a recunoasterii pe marca proprie.

Indiferent din ce categorie face marca dumneavoastra parte, va oferim posibilitatea de a o inregistra in termeni legali, fara ca aceasta sa fie folosita si de catre alte persoane. Bineinteles, in cazul in care s-a facut deja acest lucru abuziv, un avocat specializat in litigii de marca vine in ajutorul dumneavoastra.

Se va demonstra in instanta detinatorul marcii si proprietarul intelectual al acesteia, bazat pe dovezi concrete obtinute de catre avocatii nostri. Va suntem la dispozitie in orice moment de la incepere procesului pana la finalizarea si obtinerea celor mai bune rezultate ale acestuia.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Inregistrare marca osim”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!