Mini Cart

Avocat proprietate intelectuala

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat proprietate intelectuala

Proprietatea intelectuala este un ansamblu de drepturi exclusive pe care una sau mai multe persoane le primesc pentru creatiile intelectuale. Aceasta se imparte in doua categorii si anume: proprietatea industriala (ce are in vedere inventiile, marcile, modele industriale si denumirile de origine) si drepturile de autor (ce au in vedere operele literare si artistice).

Proprietatea intelectuala este protejata prin lege, asadar puteti apela cu usurinta la un avocat atunci cand va aflati intr-o situatie neplacuta. Exista o multime de reglementari privind aceasta lege, iar proprietatea intelectuala intra sub incidenta legislatiei Uniunii Europene. In functie de categoria proprietatii intelectuale, puteti solicita serviciile unui avocat pentru apararea acesteia in instanta.

Fie ca este vorba despre brevete, respectiv proprietate industriala sau drepturi de autor, in orice caz puteti apela la serviciile noastre. Va punem la dispozitie servicii complexe si formularea unei bune aparari pentru ca inventia sau opera dumneavoastra sa obtina meritele legale.

Suntem in permanenta orientati catre nevoile clientilor nostri, asadar cazul dumneavoastra va fi tratat cu devotament si profesionalism in orice moment. Va invitam sa solicitati serviciile noastre si sa discutati cu un avocat specializat pentru ca proprietatea dumneavoastra intelectuala sa fie protejata din toate punctele de vedere legale.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat proprietate intelectuala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!