Mini Cart

Avocat accidente rutiere Bucuresti

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat accidente rutiere Bucuresti

Accidentul rutier este evenimentul care indeplineste urmatoarele conditii: s-a produs pe un drum deschis circulatiei publice sau a avut origina intr-un astfel de loc; a avut ca urmare decesul, ranirea uneia sau a mai multor persoane, ori avarierea a cel putin unui vehicul ori alte pagube materiale; in evenimentul respectiv a fost implicat cel putin un vehicul ce se afla in miscare.

Legea care are in vedere accidentele rutiere este foarte ampla, iar conditiile in care s-a produs acesta vor fi cele care vor trage la raspundere vinovatul. Fie ca vorbim despre un conducator auto, ori orice alta persoana ce putea provoca un accident rutier, pedeapsa se aplica in functie de pagubele rezultate.

In cazul in care ati fost implicat/a intr-un astfel de accident, va oferim posibilitatea de a discuta cat mai repede cu un avocat. Acesta se va preocupa de apararea drepturilor si libertatilor dumneavoastra, in cele mai bune conditii. Va oferim servicii complete de avocatura, respectiv un avocat accidente rutiere care sa vina in ajutorul dumneavoastra intr-o astfel de situatie.

Ne puteti contacta imediat ce s-a produs accidentul, pentru a va oferi indrumari catre toti pasii necesari in vederea deschiderii unui proces. Este important sa discutati cu un avocat specializat in accidente rutiere, pentru a va asigura ca obtineti cel mai bun rezultat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat accidente rutiere Bucuresti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!