Mini Cart

Avocat partaj Bucuresti

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat partaj Bucuresti

Partajul este un proces ce poate fi facut de buna voie sau prin hotarare judecatoreasca. Sunt foarte rare cazurile in care acesta se indeplineste de buna voie, iar din acest motiv este nevoie de un avocat partaj de ambele parti. Incetarea coproprietatii prin partaj poate fi ceruta oricand, in afara de situatia in care partajul a fost suspendat prin lege, prin act judiric sau hotarare judecatoreasca.

In functie de situatia in care va aflati, puteti solicita ajutorul unui avocat specializat in partaj, ce va poate reprezenta cu usurinta in fata instantei. Legea privind partajul este destul de complexa, insa chiar si asa, daca nu se poate face de buna voie, acesta necesita un avocat.

Va oferim servicii in legatura cu aceasta speta, pe care le puteti solicita oricand aveti nevoie. Fie ca este vorba despre partajul intre soti sau intre alte grade de rudenie ori partajul intre colaboratori, puteti solicita serviciile noastre.

Ne puteti contacta prin toate mijloacele, respectiv telefonic, prin aplicatia WhatsApp sau prin e-mail, relatandu-ne situatia cu care va confruntati. Un avocat eficient va formula o buna aparare pentru drepturile si libertatile dumneavoastra. Asadar, daca doriti sa discutati cu un avocat partaj, va punem la dispozitie servicii in acest sens.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat partaj Bucuresti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!