Mini Cart

Avocat litigii comerciale

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat litigii comerciale

Litigiile comerciale sunt neintelegerile intervenite intre partile unui raport de drept comercial. Solutionarea lor tine de competenta tribunalului, asadar este necesar implicit si un avocat. Instanta are competenta de a solutiona totodata si litigiile ce au in vedere desfasurarea activitatii in scopul privatizarii de bunuri sau alte valori din patrimoniul societatilor comerciale, cat si a altor persoane juridice cu capital de stat.

In acest sens, daca aveti nevoie de o buna reprezentare va stam la dispozitie cu avocat specializat in litigii comerciale. Fie ca este vorba despre neintelegerile intre partile unui raport de drept comercial sau despre cele ce au in vedere desfasurarea activitatii in scopul privatizarii de bunuri, puteti solicita ajutorul firmei noastre.

In cazul in care doriti sa discutati despre problema cu care va confruntati la acest nivel, va oferim posibilitatea de a discuta cu un avocat specializat. Litigiile comerciale nu pot fi solutionate de buna voie sau prin acord, ci doar de catre instanta. In acest fel, aveti nevoie de un avocat, indiferent de ce parte va aflati.

Ne puteti contacta la telefon sau prin e-mail si putem discuta despre problema pe care o intampinati. Ne asiguram in permanenta ca fiecare client este multumit de serviciile oferite.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat litigii comerciale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!