Mini Cart

Avocat trafic de persoane

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat trafic de persoane

Traficul de persoane reprezinta o violare a drepturilor omului, ca si o pata realmente mare adusa demnitatii si integritatii fiintei umane. Aceasta infractiune se poate realiza prin constrangere, rapire, inducere in eroare sau abuz de autoritate, ori profitand de imposibilitatea victimei de a se apara sau de a-si exprima vointa.

Consimtamantul victimei nu reprezinta o cauza justificativa, iar pedeapsa pentru aceasta infractiune este de la 3 la 10 ani, cat si interzicerea exercitarii unor drepturi. Daca ati fost victima, ori s-a avut asupra dumneavoastra tentativa de a va oferi bani sau alte foloase in schimbul consimtamantului in traficul de persoane, va invitam sa solicitati de urgenta ajutorul unui avocat.

Un avocat bine instruit va va formula o buna aparare in instanta si va fi alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul procesului, obtinand prin diferite mijloace cel mai bun rezultat. Puteti discuta cu specialistul despre situatia pe care ati intampinat-o si totodata aveti obligatia de a-i furniza toate detaliile cu privire la acest aspect.

Un avocat bun este absolut vital intr-un astfel de proces, deoarece victima nu poate prezenta o aparare eficienta in fata instantei. Astfel, daca va aflati intr-o astfel de situatie, puteti solicita ajutorul specialistului in trafic de persoane.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat trafic de persoane”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!