Mini Cart

Avocat conducere fara permis

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Conducere fara permis

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai de catre o persoana care nu detine permis de conducere constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea. Pedeapsa prevazuta pentru aceasta faradelege este cuprinsa intre 1 si 5 ani. Pedeapsa se poate majora, ori i se pot alatura si alte pedepse daca fapta s-a soldat cu accidente si/sau victime ori pagube materiale.

In cazul in care va aflati intr-o astfel de situatie si ati fost victima unui accident de acest tip, ori va aflati in postura de acuzat, va punem la dispozitie avocat conducere fara permis pentru cazul dumneavoastra. Este important ca imediat ce aceasta infractiune s-a comis sa luati legatura imediata cu un avocat specializat.

In functie de situatia dumneavoastra, puteti alege serviciile noastre, unde drepturile si libertatile dvs. vor fi plasate pe primul loc. Puteti discuta cu un avocat specializat in aceasta speta si sa ii oferiti toate detaliile cu privire la caz. Indiferent de intrebarile sau nelamuririle pe care le-ati avea, puteti contacta un avocat si sa discutati pe larg nevoile dvs. Nu uitati ca aceasta infractiune se pedepseste cu inchisoarea, iar in functie de fapte, cat si de aparare se poate obtine un rezultat multumitor in instanta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat conducere fara permis”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!