Mini Cart

Avocat mosteniri Bucuresti

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat mosteniri Bucuresti

Mostenirea se cuvine in ordinea si dupa regulile stabilite in prezentul titlu, sotului supravietuitor, cat si rudelor defunctului. Dupa caz, rudele fac parte din categoria descendentilor, ascendentilor si colateralilor acestuia. Descendentii si ascendentii au vocatie la mosternire oricare ar fi gradul de rudenie cu difunctul, insa colateralii numai pana la gradul 4 inclusiv.

In lipsa mostenitorilor legali sau a unui testament, patrimoniul defunctului se va transmite comunei, orasului sau municipiului, dupa caz, a carui raza teritoriala se afla bunurile la momentul deschiderii mosternirii. Rudele au o anumita ordina dupa care vin la mostenire si anume: clasa intai – descendentii, clasa a doua – ascendentii privilegiati si colateralii privilegiati, clasa a treia – ascendentii ordinari, clasa a patra – colateralii ordinari.

Legea privind mosternirea este una destul de complexa, cu foarte multe conditii ale acesteia pentru a fi considerata o mostenire. In cazul in care intampinati astfel de situatii, ori doriti sa va aflati locul intr-o mosternire, va invitam sa solicitati serviciile unui avocat mosterniri. In acest fel, puteti afla toate informatiile necesare despre mostenirea pe care o puteti solicita sau nu. De asemenea, cu ajutorul unui avocat puteti afla si daca mosternirea se imparte sau nu in mod egal, in functie de statutul dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat mosteniri Bucuresti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!