Mini Cart

Avocat trafic de droguri

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat trafic de droguri

Legea care are in vedere traficul de droguri este relativ complexa, pedepsele sunt diferite, iar timpul de executare a lor poate varia. Fie ca sunt droguri de mare risc sau nu, traficul de droguri se pedepseste cu inchisoarea si interzicerea unor drepturi.

De asemenea, cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpararea sau detinerea de droguri de risc se pedepseste cu inchisoare sau cu amenda. In functie de situatie si de tipul drogurilor, acuzatul poate primi o pedeapsa de pana la 15 ani de inchisoare. Totodata, daca faptele au avut ca urmare moartea victimei, pedeapsa se poate majora pana la 20 de ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi.

In cazul in care va aflati intr-o astfel de situatie neplacuta, apelarea la un avocat este o solutie extrem de potrivita. Indiferent ca este vorba despre victima sau acuzat, avocatul este cel care trebuie sa va reprezinte in fata instantei. Acesta cunoaste indeajuns legea privind traficul de droguri, iar prin aceasta se va concentra pentru a va formula cea mai buna aparare.

Unul dintre avocatii nostri va poate oferi ajutorul necesar intr-un astfel de caz, de la informatiile ce trebuie stiute pana la reprezentarea in fata instantei. Va stam la dispozitie pentru a discuta toate cele necesare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat trafic de droguri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!