Mini Cart

Avocat hartuire la locul de munca Bucuresti

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat hartuire la locul de munca Bucuresti

Hartuirea la locul de munca este constituita de mai multe fapte si se poate sanctiona disciplinar, contraventional sau penal, dupa caz. Orice comportament exercitat  cu privire la un angajat de catre un altul ce este superiorul sau ierarhic sau de catre un subaltern ori un angajat comparabil din punct de vedere ierarhic care are ca drept scop sau efect o deteriorare a demnitatii sau drepturilor angajatului, prin afectarea sanatatii sale fizice sau mentale, ori prin compromoterea viitorului profesional constituie hartuirea la locul de munca. Aceasta poate avea mai multe forme, respectiv: conduita ostila sau nedorita, comentarii verbale, actini sau gesturi.

Pe langa toate acestea, hartuirea la locul de munca poate avea forma epuizarii fizice sau stresului unuia sau mai multor angajati. Cei care savarsesc fapte de hartuire la locul de munca se sanctioneaza in functie de efectul acestora.

Daca va confruntati cu o situatie similara, care este bineinteles extrem de neplacuta, va invitam sa discutati cu un avocat. Acesta va formula cea mai buna aparare pentru dumneavoastra, oferindu-va totodata acces la cele mai bune servicii. Puteti discuta cu un avocat imediat ce ati intampinat o astfel de situatie la locul de munca. Pentru a va apara drepturile si liberatile, avocatul va va reprezenta in instanta pana la finalizarea procesului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat hartuire la locul de munca Bucuresti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!