Mini Cart

Avocat loviri si alte violente

Vrei sa discuti cu un avocat despre problema ta?

Telefon: 0732710701
Whatsapp: 0732710701
Email: vreau@avocatbucuresti.ro

Categorie:

Descriere

Avocat loviri si alte violente

Lovirea sau orice alte acte de violenta ce cauzeaza suferinte fizice se pedepsesc cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani, ori cu amenda. De asemenea, fapta prin care se produc leziuni traumatice ori afecteaza prin ea sanatatea unei persoane, a carei gravitate este evaluata prin ingrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani, ori cu amenda. Pedeapsa poate creste in functie starea de sanatate a persoanei, care din lovire si vatamare se poate transforma in tentativa de omor. Actiunea penala incepe la plangerea efectuata de catre persoana vatamata.

In aceste situatii, care constituie infractiuni destul de grave, apelarea la un avocat este absolut necesara. Acesta va va oferi toate informatiile necesare pentru a putea depasi cu succes aceste momente dificile.

Puteti discuta cu un avocat despre situatia pe care o intampinati, dar si sa ii oferiti informatiile necesare despre felul in care s-a petrecut fapta, bineinteles daca acest lucru este permis de sanatatea dvs – in cazul in care sunteti victima -. Va oferim servicii complete pentru nevoile dumneavoastra din instanta, inclusiv avocat loviri si alte violente. Ne puteti contacta si putem discuta despre felul in care se procedeaza cu intreaga procedura.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avocat loviri si alte violente”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum!